SUPworx
Voor iedereen!

SUPworx: voorjaar 2024 start deze SUPschool in het Amsterdamse Bos

Esmée Kroes: is de eigenaar van een succesvolle ASI-geaccrediteerde mobiele supschool sinds augustus 2022. Als groot fan van het SUPpen op allerlei mooie locaties was dit een logische stap. Op deze locaties arriveert zij altijd in de 'ALOHA' bus.



De Biesbosch was de 1e vaste SUPtour locatie. Het is nog steeds een zeer geliefde maar voor beginners te uitdagende locatie.
Dit vanwege de getijden en daarbij behorende sterke stromingen. Dan hebben we het nog niet over de wind. Al met al dus geen ideale beginners leslocatie. Deze plek is wel uitermate geschikt voor tours met ervaren SUPpers.



Alsof het zo moest zijn kwam exact een jaar later de perfecte locatie in het Amsterdamse bos op haar pad. Deze plek biedt niet alleen een veilige omgeving voor lessen, maar ook de mogelijkheid voor prachtige SUPtochten.



Ben je klaar om je SUP-vaardigheden aan te scherpen en tegelijkertijd te genieten van de schoonheid van het Amsterdamse Bos? Sluit je dan aan bij Esmée en haar SUPworx team voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Neem contact op voor meer informatie of reserveer je plek een SUPsessie.
© 2024 Supworx. All rights reserved.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?